perjantai 21. helmikuuta 2014

Crossikurssi osat 4 ja 5 -kuntopallo ja tasapainoilua

Tällä viikolla käytiin taas kaksi osaa crossikurssista ja täytyypä sanoa, että tuli taas opittua mielenkiintoisia juttuja - alkuviikosta treenattiin kuntopallolla ulkona ja keskiviikosta keskityttiin tasapainoiluun, joka osoittautui haastavaksi ja etenkin ylävartalon lihasvoimaa vaativaksi. Olin hetkeä aiemmin ehtinyt pohtia ja yhdeltä meidän cheerleader-mimmiltä vinkkejäkin kysyä, kun haluaisin oppia taas uudestaan seisomaan käsillä. Ollaan täällä maaliskuun puolella menossa ottamaan sporttisia kuvia ja aattelin hieman opetella uusia taitoja ;) Noh, nyt opittiin sitten kurssinkin puolesta!


Neloskerralla päivän treenissä tehtiin  sumomaastaveto rinnallekäännöllä ja etupunnerruksella sekä rinnalleveto, näiden välissä spurtit, joilla nostettiin sykettä. Sumomave etupunnerruksen kera sekä rinnalleveto oli helppo sekoittaa keskenään ja tässä treenissä joutuikin todella miettimään liikkeitä. Lisäksi normaalisti tangolla tehtävät liikkeet oli opeteltava uudella tavalla kun ne tehtiin kuntopallolla. WOD tehtiin aikaa vastaan ja taisin itse vetäistä setin noin 4,5 minuutissa. Hiki tuli taas!

Kuva: Katarina Kiltilä
Kuva: Katarina Kiltilä
Kuva: Katarina Kiltilä
Lauran komea spurtti-->



Keskiviikon crossikurssilla keskityttiin tosiaan tasapainoiluun ja lihaskuntoiluun: harjoiteltiin käsilläseisontaa, päälläseisontaa ja erilaisia vaakaliikkeitä ja punnerruksia. Aivan mahtavaa, ja samalla löytyi omia kehittämiskohteita, kuten kunnollinen punnerrus käsilläseisonnasta! Keskiviikko oli sateinen enkä kuvannut harjoituksia -ajateltiin kavereiden kanssa joku päivä harjoitella noita lisää ja kuvailla sitten, kun osataan paremmin :) More coming up soon...

2 kommenttia:

  1. OMG mäkin haluisin uskaltaa koittaa opetella taas käsilläseisontaa :D se oli nuorena mun lempipuuhaa hehhee :P
    //Sanna

    VastaaPoista
  2. Juu se on kivaa puuhaa, mutta kumma kyllä unohtuu jos ei treenaa. Me täällä aloitettiin seinää vasten käsille kapuamalla ja siitä se sitten lähtee :)

    VastaaPoista