perjantai 30. toukokuuta 2014

Uutisia ja kuulumisia!

Perustin tämän blogin osin tuttaviani varten matkapäiväkirjaksi, mutta osin taustalla piili ajatus, että mikäli aloitan Etelä-Afrikassa käymäni koulutuksen jälkeen Personal Trainerin työt yrittäjänä, toimisi blogini eräänlaisena itseni ja palveluideni markkinointikanavana. No, sitten kävi toisin...

Hain nimittäin lähes heti Suomeen saavuttuani omalle kuntokeskukselleni SATSille töihin ja pääsinkin sinne! SATS on mielestäni energinen edelläkävijä kuntosalimaailmassa mitä tulee moniin ryhmäliikuntatunteihin ja palveluihin. Koko ajan tulee uutta, tilat ja laitteet toimivat, henkilökunta on ystävällistä ja niin edelleen. Toki mietityttää tässä itseäkin, mitä tulee tapahtumaan kaiken kaikkiaan, kun kaksi suurta eli SATS ja Elixia yhdistyvät. Joka tapauksessa asiat muuttuvat varmasti pikkuhiljaa ja uskon että aina kuitenkin toimivampaan suuntaan. Työt olen aloittanut innolla ja joka päivä huomaan, kuinka paljon opittavaa riittää: matka liikunta-alalla on itselläni vasta alussa.



Jo PT-koulussa heräsikin fiilis siitä, että haluan oppia lisää... Hain siis liikunnanohjaajan koulutukseen Vierumäelle osittain aivan mielenkiinnosta, mihin rahkeet tällä erää riittäisivät. Pääsykokeet sinne on ensi viikolla. Lukaisin netistä, mitä kaikkea kokeet ovat edellisvuosina sisältäneet, ja täytyy sanoa, että kokeissa tulen liikkumaan itselle paljon vieraammilla alueilla - eli, heh, myönnetään että menen vain katsomaan ;) Joka tapauksessa nyt PT-koulutuksen jälkeen oma kouluttautumiseni tulee jatkumaan niin työn kautta ja erilaisilla koulutuksilla kuin itsenäisesti opiskellen.

Ja pitihän sitä käydä cooperi, joka varmasti pääsykokeissakin juostaan, etukäteen testaamassa näillä juoksutaustoilla (eli siis punttitaustalla ja muutamia palauttavia lenkkejä siellä täällä kevään aikana vedettynä...)


Ensi viikolla sitten piirun verran kovempaa kun nyt ei tullut se pelätty seinä vastaan ;)



Vierun kokeiden jälkeen suuntaankin ihanan ystäväni Annen luokse pitkäksi viikonlopuksi Ouluun. Siellä on luvassa salikokeilua liikuntakeskus Hukassa, jota odotan innolla - Hukka on jäätävän suuri keskus tarjoten perusjumppien ja salin lisäksi myös mm. tennikset ja squashin. Ja toki on mahtavaa päästää pitkästä aikaa treenaamaan Annen kanssa, jonka kanssa ollaan aiemmin vedetty stadissa niin monet tiukat treenit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti