tiistai 13. toukokuuta 2014

Lorna Jane - ihania treenivaatteita Australiasta

Hurahdin viimeistään Etelä-Afrikassa Lorna Janen värikkäisiin ja laadukkaisiin treenivaatteisiin. Materiaalit, leikkaukset, värit ja mallit ovat parhaita, mitä tämä tyttö on koskaan päällään treenivaatteissa pitänyt! Lisäksi erikoisuutena ovat inspiroivat motivaatiotekstit topeissa, juomapulloissa, pyyhkeissä, hikinauhoissa ja jopa trikoissa.


Tässä tämänhetkinen Lorna Jane -varastoni. Yksi ihanuus odottaa vielä postissa <3

Treenimuoti nykyään on muutenkin värikästä, eli siinä Lorna Jane ei eroa muista, mutta eniten itseäni miellyttääkin todella naisen kroppaa imartelevat leikkaukset kaikissa vaatekappaleissa. Oma kroppa näyttää ihan eriltä, kun on esimerkiksi päällä Lornan urheiluliivit (jotka oikeasti myös tukevat) tai Shock Absorberin tai Niken liivit/toppi. Toisaalta kivaa on myös, että kaikilla vastaantulijoilla ei ole samanlaisia vaatteita: mallistot myydään kerralla loppuun ja uusia tulee jatkuvasti.




Move, nourish, believe -ideologia
Lorna Jane Clarkson on australialainen nainen, joka perusti brändin 23 vuotta sitten. Ideologia pähkinänkuoressa tarkoittaa siis: "Move your body - Nourish from the inside out - Believe anything is possible". Nykypäivänä monet IG-tilit ja facebook-seinät täyttyvät erilaisista treeni-inspiraatiokuvista, mutta Lorna Janen vaatteilla jokainen voi itse edustaa treeni-inspiraatiota toisille ja ennen kaikkea tietysti itselleen.





Jakelu Suomessa
Suomessa näitä ihanuuksia saa maahantuojayritys Lavli Oy:n nettikaupasta tai eri paikoissa rajatun ajan auki olevista pop up -shopeista. Kuulin myös, että ystävämyynnit olisi tulossa 7.6. Itse en niihin pääse, mutta ehkäpä sinä pääset tekemään ihania Lorna Jane -löytöjä? :)



P.S. Tämä ei ole maksettu mainos, vain omaa fiilisteltyäni. Kuvat ovat Lorna Janen IG-sivuilta ja osa omia kuviani, kuten näkyy :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti