maanantai 14. huhtikuuta 2014

Valmis Personal Trainer!

Kiitos. Olen sanonut tämän useamman kerran viime aikoina ja vähän aikaa sitten myös postailin kiitollisuudestani, mutta en usko, että tätä voi kuitenkaan toistella liikaa. Valmistuttiin koko kurssiporukka eilen personal trainereiksi Personal Coaching Academyn koulutuksesta. Haluan tässä postauksessa palauttaa mieleen, mitä kaikkea koulutuksesta jäi käteen. Kaikkea en varmasti tähän tekstiin muista mahduttaa, mutta ainakin palasia :)



Sunnuntaina Esportilta kotiin palatessa olo oli jollain tapaa todella tyhjä, että tässäkö se nyt oli? Hassu fiilis. Porukka, jonka kanssa ollaan oltu hyvin tiiviisti yhdessä muutama kuukausi, erkanee jokainen omille teilleen. Toki tullaan varmasti pitämään yhtä kaikkien kanssa ja osan kanssa tiiviimminkin. Silti, yksi jakso elämässä päättyi. Tyhjän fiiliksen täytti nopeasti suunnaton into ja ilo valmistumisesta ja kaikesta siitä, mitä on tulossa ja mitä mahdollisuuksia edessä onkaan! Mutta, käydäänpä läpi, mitä viime kuukausina jäi käteen kurssista, Etelä-Afrikasta ja ihmisistä :)




Kiitos siis kaikille kurssikavereille, innostavalle pääcoach Mika Järviselle, idearikkaalle liiketalous-coach Petri Järviselle sekä kaikille vieraileville luennoitsijoille anatomian coachista Proffa Jarmo Väisäsestä jopa Jari Sarasvuohon. Seuraava menee kurssikavereille:

J, ihailen tietämystäsi ja lukeneisuuttasi monessa asiassa. Olit myös monta kertaa se ryhmämme hauskuuttaja, vaikka aluksi en aina tiennytkään, mikä oli vitsiä ja mikä totta. Ehkä se kurssin loppua kohden alkoi selvitä mullekin:)

K, ilahdutit energiallasi ja hymylläsi koko kurssin ajan. Opin sulta lisää siitä, miten teet hömppäilystä ja mokailusta taidetta niin, että rentoutat kaikki ihmiset ympärilläsi olemalla välillä hieman höntsä <3 Joku sanoisi, että se on huono puoli, mutta musta se on selkeästi yksi sun monista vahvuuksista. Sain susta myös ihanan ystävän.

L, ihailen omistautumistasi ja päättäväisyyttäsi, mitä tulee lajiisi ja kaikkeen siihen liittyvään. Naurusi ja se, miten keksit kaikesta jotakin hauskaa, jää mulle ikuisesti mieleen :)

L, olet vahva johtaja-hahmo, ihailen kykyäsi ottaa tila haltuun. Haluan jollain tapaa pyrkiä samaan itsekin. Olet rohkea nainen ja toivon, että löydät unelmiesi asunnon ja teet siitä myös kaupat ;)

M, minut vaikutti päättäväisyytesi tavoitteesi saavuttamisessa. Vaikka et aina pitäisikään siitä, mitä olit tekemässä, muistit tavoitteesi ja teit töitä sen eteen. Mieletöntä. Lisäksi pistit pojat välillä upeasti aisoihin terävillä kommenteillasi. Ihailen!

N, minuun teki vaikutuksen lukeneisuutesi ja sosiaalinen älykkyytesi. Vinkkisi juoksutekniikassa, jota itsekin hioit, auttoi minua huimasti eteenpäin. Musavinkkisi toimivat myös.

O, olet voimakas nainen. Tulit kurssille, vaikka sulla oli Suomessa tapahtunut juuri ennen lähtöä vaikeita juttuja. Jaksoit upeasti ja loppua kohden pääsit yhä paremmin mukaan. Lisäksi sulla on loistava osaaminen omalla alallasi.

P, tietämyksesi salitreenistä ja halusi auttaa muita treeneissään oli ihailtavaa. Opin paljon uusia juttuja! Myös hieman etäinen ensivaikutelma muuttui kurssin aikana täysin.

P, sulla oli kurssin ajalle omiin treeneihisi mielettömät tavoitteet ja saavutit ne upeasti. Handlaat kesän aikana kaksi hyvin erilaista lajia, joissa myös kilpailet :) Olet ihailtavan avoin ja ihana persoona muutenkin!

T, viimeisen viikonlopun aikana saatiin nähdä palanen ehkä sitä aidointa sinua, kun hauskuutit meitä kaikkia nokkelalla huumorillasi. Myös Afrikassa olit loistava esimerkki siitä, että kovalla työllä voi saavuttaa tavoitteita.

Toivon teille kaikille upeaa uraa ja onnea jatkoon, vaikka samalla haluan myös sanoa, että pidetäänhän yhteyttä jatkossakin ;)



Ja mitä muuta itselleni jäi käteen? Personal trainerin koulutuksen sisältöön sen tarkemmin menemättä (anatomiasta saliohjauksiin, liikuntafysiologiasta life coachingiin ja monta asiaa niiden väliltä) opin ja sisäistin paljon asioita niin koulutuksesta kuin itsestänikin. Uusia taitoja tuli rutkasti mutta samalla, kun oppii uutta, tajuaa, kuinka vähäistä se oma tietämys kuitenkin on. Halu lukea lisää kasvoi siis hurjasti tämän koulutuksen myötä. Fiilis siitä, että olen omalla alalla, voimistui myös selkeästi. Lisäksi opin esiintymään paremmin ja varmemmin, korjasin juoksutekniikkaani huimasti, sain hurjan määrän erilaisia treenivinkkejä salille, opin lisää taistelutahtoa, lankutin ensi kertaa elämässäni viisi minuuttia, opin seisomaan päälläni, pidin sylissäni muutaman viikon ikäistä leijonanpentua, vierailin safarilla, opin ryhmädynamiikasta, asuin ulkomailla, rohkaistuin entisestään englannin kieleni kanssa, sain hieman väriä pintaan, opin uudesta kulttuurista, heräsin siihen, kuinka etuoikeutettuja me täällä Suomessa ollaankaan, huomasin, että ryhtini on parantunut, sain uusia ystäviä, hyppäsin tandemhypyn, tein elämäni ensimmäisen saliohjelman vaikkakin kuvitteelliselle asiakkaalle, opin kehonhallintaa... Ja niin edelleen ;) Listasin pitkästi, mutta moni asia, jonka toin esiin, on silti melko arkisia juttuja, mutta iloitsen niistäkin. Nyt matka jatkuu siis kohti uusia tavoitteita eli muun muassa kohti oman uran luomista tällä alalla.



Tavoite:



Tästä on hyvä jatkaa :)

P.S. Kuvista kiitos Jeteki sekä Ville Säinö.

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana postaus ja ihana sinä!! <3 Iso kiitos liikuttavista sanoista, osu ja uppos. :') Ja hei S,
    sun innostuneisuus ja positiivisuus kaikessa mitä teet, on ihan huippua! Se, että osaat tsempata muita ja löytää kaikesta joitain hyviä puolia, on arvokas taito. Susta houkuu intohimoa personal trainer -työtä kohtaan ja tuut varmasti pääsemään vielä pitkälle! Ja samat sanat, ihanaa että sain susta ystävän <3

    Terkuin,
    ehkä vähän (myönnettäköön) hönttis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih kiitos näistä ihanista sanoista puolestaan <3

      Poista