torstai 3. huhtikuuta 2014

The best pieces of South Africa / Etelä-Afrikka kuvin

Postailen tässä kuvien muodossa EA-reissuni ja personal trainer -kurssin parhaat palat. Mulla on Suomessa nyt arkeenpaluun jälkeen tällä hetkellä todella monta juttua meneillään ja blogi on ollut hetken hiljaiselossa. Palaan vielä moniin juttuihin Etelä-Afrikan puolelta ja myös kurssimme loppusuorasta täällä Suomessa, mutta sitä ennen on mukava pysähtyä hetkeksi vilkaisemaan, miltä viimeinen kaksi kuukautta näyttikään...


High Performance Institute of Sport, meidän kurssin luennot ja treenit...






Kapkaupunki ja henkeäsalpaavan upea Pöytävuori...





Safarit ja niiden villieläimet...



(Sama kirahvikuva myös IG:n puolella, hieman muokkailtu versio tässäkin ;) )



Rantalomat Durban sekä Cape...




Lenkkeilyt yksin ja Marjon, Piian sekä Katskun kanssa...


The JUMP!!!




Ihanat afrikkalaiset lapset...



Beef Boysin maukkaat salaatit...


Meidän tiimi...


Skabailut...


Hassuttelut...



Ja matkustus yleensä!

Mutta, kuten aiemminkin kirjoitin, on aivan ihana olla taas kotona. Satakymmenen rautaa tulessa aina välillä mutta samalla joka hetkestä nauttien :)

Jos joku suunnittelee reissua ja haluaa monipuolisen matkakohteen hieman kauempaa ja ehkä niin, että vielä kaikki eivät siellä ole käyneet, niin suosittelen ehdottomasti tutustumaan Etelä-Afrikkaan. Maa tarjoaa todella paljon erilaisia mahdollisuuksia, upeat kelit (useimmiten), rikkaan ja monipuolisen kulttuurin ja niin paljon nähtävää, että kaikkea ei välttämättä edes ehdi kokea kerralla! :) Mitä maan turvallisuuteen tulee, kirjoittelen siitä vielä omia fiiliksiäni lähiakoina, mutta tässä sananen: maalaisjärki on hyvä pitää mukana kaikessa. Ja vaikka se kuinka klisee onkin, niin matkailu avartaa :) "the worls is a book and those who don't travel, read only the first page"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti