tiistai 22. huhtikuuta 2014

Mustikka-banaani-munakas - helppo ja herkullinen välipala!

Tässä tulee taidetta parhaimmasta päästä, nimittäin tekemäni munakkaat eivät useinkaan ole ulkonäöllä pilattuja, mutta sitäkin maukkaampia... Sain joskus vinkin makeasta proteiinimunakkaasta, ja tuunailin siitä viime viikolla oman versioni (joo, ehkä joku muukin on tämän voinut keksiä, mutta silti) :) Eli jos suolainen, juustolla, kinkulla, tomaatilla, rucolalla tms höystetty munakas kyllästyttää, niin kokeileppa vaihteeksi tätä!

Mustikkabanaanimunakas


2 kananmunaa ja 1 valkuainen (tai maun mukaan)
1 banaani
1 dl mustikoita
proteiinijauhetta (vanilja tai mustikka-vanilja) maun mukaan

Valmistus: paista munat tilkassa öljyä (kookos- tai muu), muussaa banaani haarukalla, lisää se sekaan paistumisvaiheessa, samoin kuin blendaat pannuun mustikat ja protskut hieman ennen kuin munakas on valmis. Nauti!

Munakas sopii hyvin kevyeksi lounaaksi taikka tuhdimmaksi välipalaksi ja on taatusti nopea tehdä :) Aineksetkin koostuvat melko ihanteellisesti liikkuvan ihmisen makuun: protskua ja hyviä hiilareita, jes! Kokeilin reseptiin vaihteeksi Fastin mustikka-vanilja -heraprotskua, koska oli niin hauska makuyhdistelmä. Fastin keinotekoinen makukaan ei tuosta juuri paista yli. Mikäli käytät vitaminoitua proteiinijauhetta (esim. Herbalife), älä kuumenna sitä, koska vitamiinit helposti häviävät kuumentaessa.

***

Olin hieman flunssan kourissa viime viikon, en tiedä miksi muhun moinen pöpö nyt tarttui, mutta sen myötä treenit ovat jääneet hieman vähemmälle. Lisäsin vitamiinien saantia ja tällä viikolla oon pääsemässä vauhtiin taas. Paluu Suomen treenirytmiin tuntuu kyllä kropassa kun teen taas vähän erilaisia juttuja kuin mitä Etelä-Afrikassa tuli tehtyä. Maanantaina kävin kokeilemassa kuinka HIIT-jumppa GRIT strength taas tauon jälkeen sujuu ja jäin vielä sen jälkeen balance-tunnille rauhoittumaan. Hc-meininkiä heti alkuun, kyllä :) Burpeita tuli tehtyä strengthissä 57 kappaletta kaiken muun ohessa. Nyt on vaan vähän joka paikka kropasta tukossa vaikka koitin tänään aamulenkillä availla paikkoja! Heh, no tästä se taas lähtee.


Paitsi allekirjoittanut ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti