perjantai 7. maaliskuuta 2014

Durban, South African east coast -soon there!

Mitä tulee mieleen puhuttaessa Afrikan säästä? Päiväntasaajalla ainakin on kuumaa ja kuivaa, aina, eikö? Entä muualla Afrikassa? Kuvittelisi, että minne tahansa Afrikkaan matkustaessa takuuna on vähintään lämmin ja miellyttävä ilmasto... No, minne tahansa Susa matkustaa niin jossakin vaiheessa saapuvat myös rankkasateet, joita paikalliset päivittelevät ennenkuulumattomiksi :D Okei, ei nyt ehkä aina mutta tää ei ole eka kerta ;) Niin kävi siis myös tän Potchin kanssa! Täällä aurinkovoiteille tai -laseille ei ole viime viikkoina löytynyt yhtään käyttöä. Lenkkipolut on harva se päivä kuraisia ja urheilukentät suljettu. Iltaisin ei tee mieli lähteä minnekään, kun olen (vieläkin) itsepäisesti ollut hankkimatta sateenvarjoa. Muutaman hetken silloin tällöin aurinko pilkahtaa, kunnes jostain saapuvat uudet ukkoset raikastamaan ilmaa... Vaihtelu virkistää kyllä, mutta aurinkoa alkaa olla silti jo ikävä!

Auringosta puheenollen... Suuri ranta- ja satamakaupunki, Intianmeri, 3,2 miljoonalla asukkaallaan Afrikan toiseksi suurin kaupunki, heti Johannesburgin jälkeen. Biitsi, jota kutsutaan Golden Mail:iksi on täynnä surffimahdollisuuksia ja kilometreittäin hiekkarantaa auringonpalvojille. Crocodile Creek, yli 7000 Niilin krokotiilin koti kuulostaa myös hurjan mielenkiintoiselta nähdä...... Tadaa! Varattiin joku aika sitten Katskun kanssa reissu Durbaniin meidän toiselle ja viimeiselle neljän päivän lomalle. Muut meidän kurssiporukasta lähtee käymään Krugerin luonnonpuistossa, mikä sekin on varmasti mahtava kokemus. Ajattelin silti hieman fiilistellä ensi viikon viikonlopun reissua....



Kuva täältä

Kuva täältä

Kuva täältä

Kuva täältä

Tarkoitus on Durbanin reissulla kuvailla paljon, nauttia auringosta ja hieman shoppaillakin. Nähtävää riittää varmasti taas neljän päivän visiitille, toivotaan, että sää on meille itärannikolla suotuisa ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti