torstai 9. tammikuuta 2014

The beginning

Tässäkö taas yksi uusi reilu parikymppisen stadilaisen mimmin fitnessblogi? Tavoitteena bikinifitness 2014, blogissa päivittyvät treeni- ja ruokapäiväkirjat? No, ei tällä kertaa. Tehdään se nyt ihan alkuun selväksi, en treenaa fitnesskisoihin, en koe niiden olevan oma juttuni, vaikka ei niissäkään mitään pahaa ole –upeita naisia kyllä. Oma juttuni on silti enemmän hyvä fiilis, rakkaus kovaan treeniin, hyvään ruokaan sekä tasapainoon kaikilla elämän osa-alueilla, päällimmäisenä into auttaa sekä tsempata muita. Ajattelin myös kirjoittaa siitä vähän…

Uusi vuosi, uudet kujeet, uusi duuni, uudet tuulet. Ja mitä näitä nyt on. Perinteiseen tapaan dieetit aloitetaan maanantaisin ja ehkä sitäkin suuremmat elämänmuutosprojektit sitten uuden vuoden vaihduttua. No, vuoden päästä nähdään, kuka on todella tehnyt töitä… ;) Allekirjoittanut ei juuri ole uudenvuoden lupauksia harrastanut, mutta tätä kirjoittaessa tajusin, että ehkä tänä vuonna on tietyllä tapaa uusi elämä kuitenkin aloitettu ja aika lailla vieläpä vuoden vaihteessa, tosin jo muutamaa päivää aiemmin.



Minusta nimittäin valmistuu personal trainer tulevan kevään aikana! Minulla alkoi PT-koulu viime vuoden viimeisenä viikonloppuna ja koulu käsittää muutaman viikonlopun täällä Suomessa mutta pidetään suurimmalta osaltaan eli helmi-maaliskuun Etelä-Afrikan Potchefstroomissa. PT-koulua valitessa tässä kyseisessä vaihtoehdossa nousi todella korkealle tuo reissaamismahdollisuus ja tartuin ehdottomasti siihen. Koulun siis järjestää Personal Coaching Academy, jolla on kovia kouluttajia käytettävissään. Elämäntilanteeni tällä hetkellä sallii mainiosti tällaisen pienen irtioton, olen juuri valmistunut tradenomiksi enkä ole ehtinyt vielä kovasti toimistotyöläisen arkeen kiinnittymään.


Kuka minä sitten olen? Olen helsinkiläistynyt, 26-vuotias monipuolisesta treenaamisesta ja elämästä nauttiva flikka. Olen opiskellut kaupallista alaa, kokeillut erilaisia treenimuotoja ja urheilulajeja, tsempannut ystäviäni treenaamaan ja todennut, että muiden motivoinnissa ja innostamisessa on jotain niin palkitsevaa, että tahdon tehdä sitä työkseni. Haluan tässä blogissani jakaa kevään 2014 matkani personal traineriksi, reissuni Etelä-Afrikassa sekä fiiliksiä myös siitä eteenpäin. Kuvailen erilaisia treenejä, ruokavinkkejä, kurssilla oppimiani asioita, fiiliksiä, treenaamiseen liittyvää motivaatiopuolta sekä kaikkea, mikä liittyy terveelliseen elämään ja liikkumiseen. Olen innoissani jo ensimmäisen koulutusviikonloppumme sisällöstä, ja kirjoitan siitä pian tarkemminkin. Kävimme läpi muun muassa aerobisen liikunnan merkitystä aivojen terveyteen ja hyvinvointiin, kehonkoostumusanalyysiä sekä aktiivista kohdevenyttelyä. Näistä ja muusta lisää siis pian. Suomen toinen ja viimeinen koulutusviikonloppu kolkuttelee myös ihan oven takana… Tervetuloa mukaan seikkailuun ja mahtavaa vuotta 2014 myös Sinulle! :)

Joulukuun alussa 2013 Helsingissäkin oli hieman lunta, ainakin muutaman päivän

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti